Kære jer.
Jeg har gennem 3 år været i et forhold som gradvist har udviklet sig fra små stikpiller og skænderier, til anklager om utroskab, generel mistillid, trusler om at han går og nedværdigende kommentarer ( “som jo bare er for sjov”) til voldsomme skænderier, hvor der kun bliver fred, hvis jeg ender med at erkende at det jo er mig “den er gal med”.

Jeg er alene med to børn fra tidligere forhold, med fin relation til deres far. Min kæreste og jeg bor heldigvis ikke sammen. Han har tre børn og vi har al den tid vi har været sammen holdt alle ferier og højtider sammen. Han har en fantastisk familie og mine børn elsker ham og han er sød og omsorgsfuld overfor dem. Ingen andre oplever når han flipper ud på mig. Han har indrømmet at han er usikker og bange for at miste mig, for jeg er jo så fantastisk og så smuk at alle andre mænd nærmest vil have mig.
Han mener, at jeg har et for afslappet forhold i min omgang med andre mænd 😳 dels fordi jeg har accepterer at bliver Facebook ven med min nabo på 65 , som i øvrigt er gift , men også fordi jeg sagtens kan sludre med andre naboer her i det kvarter jeg bor. Jeg bør jo vide at alle mænd har bagtanker.

Her forleden gik det helt galt igen, fordi jeg havde tilbudt at passe min nabos hund. Naboen er ikke en jeg har meget kontakt med, men min datter elsker hunden, derfor så jeg intet problem i at have den. Men det skulle jeg aldrig have gjort uden at vende det med ham først !! Han mener, at jeg opfører mig som single, åbner min dør for singlemænd, ikke tænker ham ind i mine beslutninger og iøvrigt nok også var lun på naboen. Jeg stod fast på at vi passede den hund. Der er ikke de grimme ord jeg ikke er blevet kaldt, han har smidt alle mine ting foran min dør, krævet at få sine ting, krævet at jeg sletter ham og hans børn fra sociale medier.
Jeg har intet af det gjort og sagt at vi kan tale, når mine piger er hos deres far.
Jeg har helt ærligt fået nok, da jeg simpelthen ikke længere tror på, at vi kan få et forhold uden alle de voldsomme udsving.

Jeg synes det er vandvittigt svært det her. Dels at erkende at det aldrig bliver bedre, dels at indse alt det jeg har fundet mig i men også at skulle stå fast og have styrke og mod til at tro på at jeg nok skal komme over ham og alle de gode minder og oplevelser vi har haft.
For lige så skidt vi har haft det, lige så godt har vi haft det og jeg har altid fået masser af kys, omsorg og forkælelse.
Hvordan pokker holder man fast i at det der er foregået er vandvittigt! Og ikke mindst , hvad siger jeg til børnene ??
Jeg er helt ærligt mega slidt og føler mig kørt i sænk. Har heldigvis gode venner og familie og er ikke bange for ham. Men jeg tænker at han er dybt manipulerende og får pt alverdens kærlighedserklæringer over sms, men hvis jeg ikke svarer går der noget tid og så får jeg en sviner igen.

Jeg håber sådan at jeg er stærk nok til at få ham helt ud af vores liv, men for pokker det er hård og der vil komme en masse savn- hvor jeg ikke skal ryge i, hvilket jeg frygter.

Mvh

Victoria

Maria Ændret status for at udgive 08/12/2023