Cookie politik

Vi gør os umage med hele tiden at forbedre hjemmesiden ud fra, hvordan du og andre bruger hjemmesiden, og det kan cookies hjælpe os med. Når du besøger lulutalk.dk, indsamles der derfor oplysninger om dig og din brug af sitet.

Hvad er cookies?

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvordan blokerer eller sletter jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker, at Projekt Q-værk sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, når du tilgår siden. Her kan du vælge, hvilke cookies der skal tillades eller blokeres.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du også slette dine cookies, som du måske ved tidligere besøg på hjemmesiden har accepteret. Det er muligt at slette cookies vha siden: http://minecookies.org/cookiehandtering.

På nyere computere er det også en mulighed at trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidig.

Længere nede har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, særligt ifbm. oprettelse af bruger til Mit Lulutalk og aktiviteter forbundet med Mit Lulutalk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
dit IP-nummer
geografisk placering
hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: brugernavn/navn, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login på Mit Lulutalk.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke eventuelle annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt (se hvilke i afsnittet nedenfor). Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tredjepartcookies

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lulutalk@qvaerk.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Projekt Q-værk
Artillerivej 156, 1. th.
2300 København S
Telefon: 93929003
Email: kontakt@qvaerk.dk

Cookiepolitikken er sidst opdateret 15. januar 2023