Kære Brevkasse
Jeg lever med en mand som har en del han skal arbejde med og også mig. Jeg er så meget brugt op psykisk at jeg ikke kan se en ende. For jeg finder hele tiden på undskyldninger for at blive; og der mener jeg virkelig HELE tiden. Vi har børn sammen og været gift i 10 år. Da vi mødtes kunne jeg godt mærke han var lidt styrende ang. når jeg ville se mine veninder, men jeg var også ny forelsket og tænkte jeg også ville være sammen med ham. Og nu sidder jeg her hvor det hele er løbet af sporet. Der er mange regler eller ting jeg skal forholde mig til hver dag.
– Hvilket humør er han i, hvordan kan jeg få han i godt humør igen? Please ham; tit med sex for så er han i godt humør igen. Og jeg har slet ikke lysten.
– Jeg må kun have kedeligt tøj på og håret må ikke være sat pænt. For ellers fryser han mig ude. Han giver mig elevator blikket og lukker i på sådan en kold måde. Og -så skal jeg få ham til at tø op igen.
– Han har overvåget/aflyttet min mobil sms/opkald
-Ført gps, jeg ved ikke om han gør det mere.
– Jeg skal skrive lange kærligheds erklæring til ham hverdag på sms, ellers bliver han meget negativ
– Jeg ved jeg bliver overvåget i vores lejlighed både med videoovervågning/ og lyd optagelser. Han ved ikke jeg ved det. men jeg er snart blevet ekspert til at finde det. Og her er det underlige jeg tør ikke sige det. Og at jeg finder normalen i det, HVORFOR???
Hvad sker der i mit hoved?
Jeg vil så gerne have dette forhold stopper, men hvad med børnene? Og det vil gøre ham ked af det.
Hvorfor kan jeg ikke gå, det er da ikke normalt det jeg lever under. Han gør så mange ting som jeg bare i mig selv tilgiver.
Har andre det som mig?

Maria Ændret status for at udgive 04/07/2024