Når børn bliver klemt i familier med vold

Prikker_rød

WEBINARET ER AFHOLDT

Du skal have en bruger på Mit Lulutalk for at afspille webinaret.

Hvordan kan du bedst skabe en tryg og stabil hverdag for dine børn, hvis samarbejdet med den anden forældre er højkonfliktfyldt med manglende samarbejde, og børnene stadig skal fungere i en deleordning? Hvad stiller du op, når du oplever, at dine børn bliver brugt i konflikten med dig? Hvis de udtrykker mistrivsel, eller hvis dine børn udtrykker følelser eller udsagn, der er svære for dig at håndtere?

Vær med når psykolog, Maria Nannestad inviterer os ind i barnets perspektiv. Maria vil sætte ord på, hvordan vold kan påvirke børn. Hun gør os klogere på, hvad der er vigtigt for børn, det der optager dem, og hvad deres behov er. Du kan få inspiration til, hvad du kan være opmærksom på – også i dig selv – og dermed få indsigt i, hvordan du kan støtte og beskytte dine børn, når det er komplekst og konfliktfyldt med mange svære følelser. Maria står på børnenes side og med hende er der en unik mulighed for at få et indblik i børnenes univers.

Om Maria Nannestad
Maria er autoriseret Psykolog, specialist i psykoterapi med børn og med voksne. Maria har mange års erfaring i at arbejde med børn i alle aldre og deres forældre. Hun har daglig praksis i København, hvor hun arbejder med børn i alle aldre og deres forældre. Herudover har hun løbende grupper for børn i forskellige aldre. Hun er også medstifter af Institut mod vold. Du kan læse mere om Maria Nannestad her www.psykologiskperspektiv.dk

Praktisk
Webinaret er afholdt, men du kan i stedet se optagelsen, hvis du har en bruger på ‘Mit Lulutalk‘.