Når volden rammer moderskabet

Prikker_rød

WEBINARET ER AFHOLDT

Du skal have en bruger på Mit Lulutalk for at afspille webinaret.

Når vi udsættes for vold af vores partner, har det mange konsekvenser for vores personlige følelsesliv, vores tanker, krop og generelle frihed til at udfolde os frit i livet. Når der er børn i forholdet, rammer volden dermed også moderskabet.
Har du oplevet, at du gjorde alt for at beskytte din børn mod vrede og dårlig stemning, og dermed har været nødt til at bruge meget mere energi på din partner end på bare at være mor. Måske er du konstant blevet kritiseret i alt du gjorde, fraholdt nærheden med dine børn, selv ageret mor på en måde du ikke er stolt af eller lign.

Måske har du svært ved at berolige dine børn, når de kommer hjem fra den anden forælder? Eller måske oplever du, at du stadig er usikker og ufri i din morrolle og har svært ved at være den mor, du gerne vil være.

Se med i dette webinar, hvor socialrådgiver Lise Aamot Frandsen sætter ord på, hvad det vil sige at blive ramt i sit moderskab.

Lise vil med afsæt i hendes mange årige erfaringer fra bl.a. Mødrehjælpen – komme med eksempler på, hvordan man kan blive ramt i sit moderskab. Forklare hvad det er der sker med os, når vi konstant er i alarmberedskab og ikke mindst hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv og dine børn nu, hvor du ikke længere er i det voldelige forhold.

Om Lise Aamot Frandsen

Lise Aamot Frandsen er i dag socialrådgiver og videnskonsulent i Projekt Q-Værk.

Hun har 15 års erfaring og viden om voldens konsekvenser og påvirkning af moderskabet senest fra hendes arbejde i Mødrehjælpens tilbud Ud af Voldens Skygge. Lise er herudover uddannet supervisor og er i gang med en psykoterapeutisk uddannelse.

Praktisk

Webinaret er afholdt, men du kan i stedet optagelsen, hvis du har en bruger på ‘Mit Lulutalk‘.