Tilknytningsmønstre

Prikker_rød

WEBINARET ER AFHOLDT

Du skal have en bruger på Mit Lulutalk for at afspille webinaret.

Er du nysgerrig på din egen tilknytningsstil, og hvad den kan betyde, især i dine nære relationer? Vores tilknytningsstil formes og grundlægges i barndommen, og er styrende for, hvordan vi oplever os selv sammen med andre mennesker og måden vi indgår i relationer på. Vi kan have forskellige tilknytningsstile alt efter relationen og situationen, men de fleste af os har et styrende. Især i vores kærlighedsliv.

Vær med når Celia fortæller om de fire forskellige tilknytningsstile, hvad der karakteriserer dem, og hvordan de udspiller sig især i parforholdet. Vi har en tendens til ubevidst at blive tiltrukket af en partner, der har en tilknytningsstil der matcher vores egen og dermed vil en der er utrygt tilknyttet ofte søge en, der også er utrygt tilknyttet. Den gode nyhed er, at vi kan arbejde med og ændre vores eget tilknytningsmønster. Det vil Celia også komme ind på og også give konkrete eksempler og øvelser.

Om Celia Kaznelson

Celia Kaznelson er uddannet coach og psykoterapeut og har i mange år arbejdet med tilknytningsmønstre individuelt og med par. Hun afholder løbende webinarer og kurser. Du kan læse mere om Celia på www.celiakaznelson.dk

Vil du bruge 2 min. på at gøre Lulutalk bedre?

Så svar anonymt på spørgeskemaet via dette link

Med din besvarelse hjælper du os med at blive klogere på, hvilke emner og aktiviteter der er særligt relevante for dig, som besøger sitet. Din besvarelse hjælper os derfor, når vi skal lave nye temaer og aktiviteter på Lulutalk.