Jeg har en eks kæreste som ikke lader mig være. Et brud imellem os er simpelthen ikke ‘acceptabelt’ for ham. Jeg har prøvet at forlade forholdet i 1 år nu, men hvis jeg helt fjerner kontakten så dukker han op diverse steder (hjemme hos mig, foran mine børns børnehave, eller på mit arbejde), dvs. steder hvor han ved jeg kommer på bestemte tidspunkter. Har også taget ham i at lure rundt omkring min lejlighed i disse perioder uden kontakt (han bliver blokeret overalt). Det lykkes ham ALTID at hive mig tilbage, med hans uendelige gråd og evige trusler om selvmord. Jeg er så udmattet.

Jeg ved godt, at der ikke er noget konkret og endeligt svar. Har nok bare brug for at komme ud med det. Skammer mig over at blive ved med at ryge tilbage i hans klør, og nu er der en facade imellem mig og mine veninder/familie, fordi jeg ikke kan indrømme at han igen fik mig.

Hvordan kan jeg blive ved med at falde i, og hvorfor fanden føler jeg at jeg høre hjemme hos ham. Forholdet har tidligere været præget at fysisk vold, han fik hjælp til dette og nu kører vi fuld psykisk vold … Han bringer mig helt derud, hvor jeg nogen gange selv får selvmordstanker, fordi jeg ikke kan rumme alt det som følger med et brud.
Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke bare kan gå, og aldrig kigge tilbage igen. Savner mine tidligere brud med eks kærester, hvor man blot sagde fra og gik hver til sit…

Maria Ændret status for at udgive 03/04/2024