Hej. Som min overskrift indikere er jeg i tvivl om hvad jeg oplever.

Jeg er i et forhold på snart 8. år. Efter vi fik vores datter begyndte der, at ske ting jeg i mange år har slået hen, men nu tænker tilbage og da ting stadig sker er jeg i tvivl om hvad der foregår..

Jeg oplever, at min kæreste bliver vred, meget vred over eks. at jeg har købt en pakke cigaretter. Det eskalere fuldstændig. Han vil ikke have jeg ryger. Han mener ikke han få nok sex, trods jeg på bedste vis har forklaret at på det seneste med alle de uenigheder der har været føler jeg at min krop har lukket ned, han fortæller jeg bare kan “vende røven til” og så er alt godt og jeg kan gøre og få lige hvad jeg vil, f.eks. vil det hjælpe på hans vrede mod jeg ryger.

For nylig oplevede jeg at han ikke kunne styre sin vrede igen. Vores datter havde sagt nej til at ville med på tur, det gør mig intet, jeg kan blive hjemme med hende og han kan tage afsted med hans familie. Vores datter er tydeligt frusteret over at han vil tvinge hende med, og reagerer med ked ad det hed og frustration. Dagen efter ser jeg et mærke på hendes arm. Jeg påtaler det og siger at han aldrig skal tage fat i hende. Han forstår ikke at jeg reagerer da det jo er 1. gang og han kunne forstå hvis det var 10.

Det lidt ting ud af mange. Jeg er så fortvivlet og føler mig helt forkert og kan ikke lade være med at tænke om det virkelig er mig der er så urimelig og ond mod ham, for det påpeger han ofte, at jeg skal jo bare skal gøre x så reagerer han jo ikke sådan.

Ofte skal konflikter være lige som jeg har valgt at ville i seng. Jeg spørger om vi kan snakke imorgen, når vi udhvilet og kan have en konstruktiv samtale. Han reagerer i vrede og han kan finde på at lyse mig i hovedet med lygten på hans mobil, tænde lys og råbe indtil jeg makker ret og kommer og snakker..

Hilsen den fortvivlede

Maria Ændret status for at udgive 03/04/2024