Hej
Lige nu står jeg midt i et brud med en eks-kæreste som har været psykisk voldelig. (Venter på huset blir solgt så børnene og jeg finder vores eget) Det er først i forbindelse med bruddet og den måde han har gjort det på at det går op for mig hvad jeg har været udsat for i gennem vores 13 år lange parforhold. Jo mere jeg læser, jo mere løsner garnnøglet sig og jeg begynder at forstå, men det er stadig skræmmende at jeg ikke har vidst hvilket dysfunktionelt forhold jeg har været i.
Jeg kan mærke at jeg har lyst til at fortælle om det og gøre det til en mærkesag, fordi jeg synes det er vigtigt. Ikke fordi det er synd for mig, men fordi der må være andre end mig der sidder i et usundt forhold.
Min frygt er dog hvad der vil ske med mig og mine børn hvis jeg stiller mig frem i offentligheden og taler om det her. Jeg frygter lidt omverdens reaktioner og især hans, han mener jo ikke han har et problem og jeg kunne jo let komme til at fremstå som den forsmåede eks der ikke kan tåle at blive forladt. Især frygter jeg hvordan det kan komme til at gå ud over mine børn, fordi jeg er “hysterisk og nærtagende”.

Har i et godt råd til mig i den her situation?

Mvh Pernille

Maria Ændret status for at udgive 03/04/2024