Jeg har været sammen med min ex mand i 20 år, indtil for 3 år siden hvor jeg gik fra ham. Det var først efter vores skilsmisse at det gik op for mig at han havde udsat mig for psykisk og seksuel vold i mange år.

Vi har 3 børn sammen som bor hos mig og er hos ham hver 2. weekend.

Han forsøger stadig at kontrollere mit liv. Har en mening om alt jeg gør, måden jeg ser ud på, måden mit hjem ser ud på, den mad jeg serverer herhjemme, kort sagt alt. Jeg forsøger ikke at tage det ind og at holde vores kontakt på minimal som muligt, men han accepterer det ikke.

Hvis jeg ikke svarer det han ønsker at høre, så bliver han vred på mig.

Hvis jeg forsøger at ignorere ham, så opsøger han mig i mit hjem. Altid når jeg er alene hjemme, og altid med påskud om et eller andet vigtigt omkring børnene, så jeg føler jeg er nødt til udlevere den ting de mangler eller snakke med ham om det han vil. Flere gange når han er kommet i mit hjem har han udsat mig for seksuelle overgreb. Senest for 3 uger siden, hvor han havde taget en af børnenes nøgler og selv låst sig ind og tvang sig på mig, mens han pressede mit hoved ned i min dyne, så jeg ikke kunne få luft.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal slippe fri fra hans greb. Jeg føler han stadig har magten over mig og jeg kan høre hans stemme i mit hoved i alle ting jeg gør. Lige fra madplanen til farven på min neglelak. Jeg retter ind, glatter ud og forsøger hele tiden at forudse hvad jeg kan gøre for at undgå at han bliver vred.

Jeg orker snart ikke at blive ved med at kæmpe mere. Jeg er træt og udkørt og føler han styrer hele mit liv. Så kære brevkasse, Hvordan slipper jeg fri fra ham?

Bh
Blomst

Maria Ændret status for at udgive 03/04/2024