Jeg er tvunget til at have fælles forældremyndighed med det menneske, der fik mig til at være skyggen af mig selv, der fik mig til at føle mig forkert i alle livets aspekter og værst af alt, fik overbevist mig om, jeg var et sygt menneske.

Han gik aldrig efter min intension, men efter mine “huller”, mine “blinde pletter” og mit “svageste led”. Er sådanne elementer ikke en del af at være et MENNESKE?

Nu ved jeg, at jeg ikke var forkert, nu ved jeg, at han gjorde mig forkert og jeg til dels gav ham adgang til det sted inde i mig, som han ville påvirke – have mig i hans hule hånd.

Det er slemt nok dét, jeg har gået igennem – “Hvis du går gennem helvede, så blev ved med at gå” og det det gjorde jeg” – men at opleve, at i dét sekund, han lukkede ned for kanalen til mig og hans nye kanaler – eller nok nærmere små menneskelige containere – blev vores fælles børn, gav mig oplevelsen af, at lige meget, hvor meget, jeg blev ved med at gå, ville jeg aldrig komme ud af helvedet.

Familieretshuset, Børn og Familier, Familieretten – alle har lyttet til vores børn og har handlet til deres fordel – heldigvis. De har ingen samvær med deres far, både fordi vores børn NÆGTER det og fordi dommeren ikke ville fastsætte samvær mellem børnene og deres far grundet de fortællinger de havde omkring deres far og hans behandling af dem.

Men…. jeg fik ikke fuld forældremyndighed! Det betyder, at den psykiske vold mod pigerne, og mod mig via pigerne, fortsætter. Han møver ind og udnytter enhver form for mulighed for at sætte mig på plads – selv på tråde i Aula, hvor undervisere og pædagoger, kan se med.

Den psykiske vold mod børnene fortsætter og er i periode fuldstændig invaderende for vores liv. Eksempelvis:

“Du er død for mig og jeg elsker din søster mere end jeg elsker dig. Du er intet for mig mere og du skal ikke hilse på mig, når vi mødes. Du har snydt mig. Jeg troede, vi havde noget specielt sammen. Men dét havde vi så åbenbart ikke. Du er ligeså syg i hovedet som din mor”.

Hvordan kan et voksent menneske skrive sådanne beskeder til sine børn. Tænk at opleve sådanne en behandling af sin far.

Vores børn er vrede, kede af det og ikke mindst føler sig så uelsket af deres far. De har perioder, hvor det påvirker dem så voldsomt, at de reagerer fysisk også – hjertebanken, sitren i kroppen og træthed på et højere plan.

Hvordan kan jeg passe på vores børn, når han bliver ved og ved og ved med at stemple ind og giver os den ene verbale og følelsesmæssige mavepuster efter den anden?

Hvis jeg spørger Børn og Familier, har du gjort hvad de kunne for at få børnenes far til at indgå i et samarbejde.

Hvis jeg spørger Familieretshuset, vil de afslå en ansøgning om Fuld forældremyndighed grundet der ikke er gået et år fra retssagens dom.

DET ER ALTSÅ VIRKELIG IKKE NEMT for børn at være børn og bare være i deres barndom og ungdom med almindelig alderssvarende udfordringer og GLÆDER, når de hele tiden bliver bliver fældet.

Jeg ved jeg gør, hvad jeg kan – men mine muligheder er begrænsede og jeg synes simpelthen ikke, jeg har mulighed for at gøre det godt nok.

Hvad i alverden er mit næste træk?

Maria Ændret status for at udgive 03/04/2024