Kære Brevkasse,

Jeg skriver til jer i håb om at få noget rådgivning og hjælp, jeg har været gift i 6 år, og oplever så mange problemer i mit ægteskab, som dræner mig for energi.

Mit problem handler om min mand, som har et meget opfarende temperament. Han har pludselige vredesudbrud, taler grimt til mig, og jeg føler ofte, at jeg går på æggeskaller omkring ham. Hans aggressive adfærd bliver værre og værre, og nu har han nået et punkt, hvor han råber og truer af mig virkelig tit. Det er meget udmattende for mig, og gør mig så ked af det.

Jeg elsker ham, men hans adfærd forvandler ofte vores hjem til et ubehageligt, utrygt og uforudsigeligt sted. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre for at forandre det hele. Jeg har forsøgt at tale med ham om det, men hans reaktion er tit at vende hele situationen, og anklage mig for at lave fejl. Det gør det næsten umuligt at få fortal ham om mine bekymringer for vores forhold og hvor ked af det jeg er.

Hvordan kan jeg håndtere denne situation, så jeg kan fortælle om mine følelser til min mand uden at det fremprovokerer hans irritation og temperament? Hvordan kan jeg skabe et tryggere hjem for mig selv, og hvordan kan jeg bedst beskytte mig selv og mit mentale helbred der bliver så ramt i det her?

Jeg håber virkelig på jeres hjælp og ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen, En fortvivlet kvinde

Maria Ændret status for at udgive 20/10/2023